Luchtiger Leven door Inzicht

Geen therapie Gewoon een beetje helderheid!

De 3 Principes

De 3 Principes beschrijven hoe wij als mens het leven beleven. Het zijn principes omdat ze altijd en overal werken. De 3 Principes geven geen instructies over hoe wij moeten leven, ze laten ons alleen zien hoe wij in elk moment onze eigen werkelijkheid creëren. En hoe meer we dat beseffen, hoe makkelijker we het leven gaan ervaren. 

Sydney Banks was lasser van beroep, en had last van onzekerheden en van zijn introverte aard. Nadat hij in 1973 een diepgaand inzicht in de menselijke ervaring kreeg, werd hij een totaal ander mens. Hij heeft zijn verdere leven gewijd aan het uitdragen van de 3 Principes Mind, Consciousness en Thought.

In Amerika en in Groot-Brittanië leidde dit tot grote veranderingen van behandelen van cliënten door psychiaters en psychologen. De 3 Principes worden ook wel de 'inside out-understanding' genoemd. 

Aanbod

  • Heb jij het idee dat je vastloopt?
  • Ben je bang om foute beslissingen te nemen?
  • Voer je in jezelf hele gesprekken en dat vooral 's nachts?

Bel of schrijf me dan, ik weet hoe dat voelt, voor mij is dat veranderd, en kan ik nu zeggen: ik weet hoe dat voelde. Het hoeft niet zo te zijn, het kan anders en makkelijker.

Werk met mij 90 dagen lang, intensief samen! We gaan in de vorm van gesprekken aan de slag.

Je hebt geen therapie nodig maar gewoon een beetje helderheid!

In een periode van 90 dagen waarin ik je 8 live-sessies van 1,5 uur bied, gewoon bij mij thuis, plus 6 online-sessies van 30 minuten en 3 praktijk sessies.

€ 2420,00 inclusief btw

Schrijf me

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Wat doet een 3 Principles Facilitator?

Misschien is het makkelijker om te vertellen wat ik niet doe, de focus in de gesprekken met mij ligt niet op de inhoud van (jouw) gedachten, noch op positief denken of reframen. 

De mogelijkheid om je gedachten te beheersen, te controleren en te manipuleren is erg beperkt. Alleen dit te proberen levert vaak al stress op. 

Ik maak inzichtelijk dat we met denken onze realiteit creëren in elk moment. Ons bewustzijn zorgt ervoor dat we dit als echt ervaren. Of dat we 'denken' dat er buiten ons iets aan het plaats vinden is. Met andere woorden wij ervaren andere mensen, situaties of objecten via onze gedachten. 

Dit besef brengt grote veranderingen teweeg, zoals het minder serieus nemen van negatieve gedachten. Je gaat het leven echt als makkelijker ervaren.

profiel foto monique

Mijn naam is Monique Hendriks, ik ben geboren (1963) en getogen in Oss en woon daar nog steeds.

Mijn vader had destijds samen met zijn jongste broer, het Autobedrijf Hendriks (Ford) van mijn opa overgenomen en het zag er lange tijd naar uit dat ik een andere kant op zou gaan. Ik deed de HAVO in Oss, het VWO in Nijmegen, en studeerde daarna Rechten aan de universiteit.

In 1992 brak ik de studie af en nam, samen met Frank, mijn man destijds, het bedrijf over en was daarin 40 uur per week werkzaam totdat het in 2008 werd verkocht. Inmiddels was ik sinds 1997 de trotse moeder van een zoon. Hij heet Jonas en is nu bijna 23 jaar. In 2003 kreeg ik een nieuwe relatie met Ferry.

Na mijn leidinggevende functie in de autobranche werd ik geïnspireerd door een Amerikaans TV-programma dat in Nederland werd overgenomen onder de titel: “Verslaafd aan verzamelen”. Daarin werd een Professional Organizer geïntroduceerd. Vanaf dat moment heeft mijn passie zich ontwikkeld en heb ik Moondream opgericht en ben ik lid van de NBPO, de beroepsorganisatie voor Professional Organizers.

Daarna heb ik enkele jaren als Professional Organizer gewerkt, maar dat past me nu niet meer. Ik zie nu helder dat het er niet om gaat buiten jezelf rust en ruimte te creëren, maar je bent in essentie al rust en ruimte.

De afgelopen twee jaar ben ik me meer gaan richten op de transformatie die wij als mens doormaken. Ik heb bij de Shift-academy in Soest de opleiding tot 3 Principles Facilitator gevolgd. Dit was voor mij het einde van de zoektocht. De gedachte: 'Waarom heeft niemand mij dit ooit verteld?' kwam herhaaldelijk voorbij. Ik kan je zeggen alles is veranderd en toch ook weer niet. Raar? Laat mij je erover vertellen, en ik vermoed dat jij hetzelfde ervaart!

Verliefdheid of vriendschap?

Door moniquehendriks | 7 maart 2020

Wat voor mij het leven vooral makkelijker maakt, is dat ik niet meer zo verliefd ben op de inhoud van mijn gedachten. Het duurde een tijdje maar nu zie ik dat ik mijn gedachten veel te serieus nam. Dit zag ik pas toen ik me ging verdiepen in de 3 Principes. Ik werd gewezen op…

Stof tot nadenken

Door moniquehendriks | 13 januari 2020

Iedere keer verwonder ik me weer over hoe een inzicht moeiteloos leidt tot positieve veranderingen. Inzicht in hoe onze menselijke ervaring tot stand komt kan al zoveel opheldering geven. En als de mist, zo noem ik alle gedachten van stress, moeten, zoeken en vul maar in waar we allemaal zoal last van kunnen hebben, optrekt,…

Hoe dan?

Door moniquehendriks | 3 mei 2019

Steeds vaker hoor ik mensen roepen ‘hoe dan?’. Soms, en die zijn het leukst, met de handen in de lucht en een lachend gezicht! Alsof diegene al weet dat er geen antwoord komt. En dat bevalt mij wel. Voordat ik bij de Slagersdochters kwam, was ik altijd op zoek naar het hoe dan. Hoe kan…

Neem contact met me op

Laat je je soms leiden door twijfels of onzekerheden, dit is zo herkenbaar én zo onnodig! 

Bel of schrijf me, dan kunnen we kijken wat ik voor jou kan betekenen en wat bij jou past.

ADRES

Hofvijver 13  |  5346 KB OSS

TELEFOON

(+31) 6 51 967993

EMAIL

info@moondream.nl

Schrijf me

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.